חגורת צניעות או "כלוב צניעות" או "התקן צניעות" (Chastity Device) היא מתקן אשר מתלבש על איבר המין ונועד למנוע מהנשלט זקפה מלאה וכן את האפשרות להגיע לאורגזמה בעזרת אוננות. לרוב מדובר ב"כלוב" שמתלבש על איבר המין ומתחבר באמצעות מנעול לטבעת שמונחת סביב האשכים – באופן שקשה ולעתים אף בלתי אפשרי להסיר את החגורה ללא המפתח.
מאת Boundy
אם בהסכמת שני הצדדים הוחלט על לבישת חגורת צניעות לזמן ממושך גם מחוץ לסשנים – הנשלט למעשה מאפשר בכך לשולט שמחזיק במפתח (Key Holder) לשלוט בהתנהגותו המינית ולקבוע מתי הוא יוכל לקיים יחסי מין או להגיע לפורקן. פעמים רבות, מחזיק המפתח נוהג למנוע מהנשלט פורקן במשך זמן רב – כאמצעי ענישה או לצורך ההנאה שבשליטה על יצרו המיני של הנשלט שלו, בעוד הוא כמובן אינו מחויב להתאפק.
ישנם סוגים רבים של חגורות צניעות. חלקם, בעיקר אלו שעשויים מפלסטיק, נועדו ללבישה ממושכת. אחרים, בעיקר אלו שעשויים ממתכת כבדה או מסיליקון ללא אפשרות נעילה, נועדו לשימוש רק תוך כדי סשן.
ניתן לרכוש בכל אתר או חנות לאביזרי סקס דגמים פשוטים שמתאימים גם ללבישה ממושכת, כמו ה-Holy Trainer או סדרת CB3000/6000. הדגמים המקוריים בדרך כלל עולים כמה מאות שקלים, אך בשוק קיימים גם חיקויים מוצלחים יחסית במחיר של כמה עשרות שקלים בלבד. מי שמאוד רציני בעניין יכול גם לפנות ליצרנים פרטיים (בעיקר מחו"ל) שמציעים הכנת חגורת צניעות בהתאמה אישית לפי מידה.
חגורות צניעות שנועדו ללבישה ממושכת מתוכננות כך שאין צורך להסירן לצורך עשיית צרכים או רחצה. עם זאת, לבישה ממושכת של חגורת צניעות דורשת הקפדה יתרה על היגיינה – יש לרחוץ היטב את המפשעה, וכן להקפיד על ייבוש טוב של האזור הרטוב לאחר המקלחת. משתמשים מנוסים בדרך כלל ממליצים להשתמש בקיסמי אוזניים ואפילו בפן.
התקני צניעות שונים ממתכת ומפלסטיק:
ממסעות הצלב ועד למניעת אונס: היסטוריה של צניעות
המונח "חגורת צניעות" עלול להעלות קונוטציות של דיכוי נשים במסגרת תנועות חרדיות קיצוניות או חינוך איסלאמי או קתולי מוקפד - אך למרות שאין נתונים סטטיסטיים רשמיים, יצרני חגורות הצניעות מדווחים כי רוב מוחלט של הדגמים נמכרים באירופה ובארצות הברית ומיוצרים עבור גברים.
עם זאת, באופן היסטורי, חגורת הצניעות ככל הנראה אכן הומצאה דווקא עבור נשים. ישנה הערכה רווחת ולפיה חגורות הצניעות נבנו לראשונה בתקופת מסעות הצלב, כאשר האבירים היו יוצאים למסעות ומשאירים את נשותיהן נעולות בחגורות צניעות כדי להבטיח את נאמנותן. עם זאת, לא נמצאו כל עדויות לכך, והעדות הראשונה לחגורת צניעות היא מהמאה ה-15 – כמאה שנה לאחר מסע הצלב האחרון.
וחגורות צניעות לגברים? אלה החלו להופיע רק במאה ה-18, אז החלה הרפואה המערבית להאמין כי אוננות מזיקה לבריאות. מתקופה זו אפשר למצוא עדויות רבות לחגורות צניעות מיוחדות שנועדו לילדים ומתבגרים ומנעו מהם את האפשרות לאונן.
מהמאה ה-19 ישנן עדויות ולפיהן נשים השתמשו מיוזמתן בחגורות צניעות כדי להגן על עצמן מפני אונס. אך השימוש באביזר לא פסק לחלוטין גם בימינו: ב-2008, למשל, דווח כי כל המעסות בעיר התיירותית באטו שבאינדונזיה חויבו ללבוש חגורות צניעות בזמן עבודתן כדי למנוע זנות.
שתפו אותנו מניסיונכם
מה דעתכם על שליטה באמצעות התקן צניעות? אפשר להגיב כאן בסוף העמוד. אתם מוזמנים לשתף מניסיונכם ולכתוב טיפים נוספים. אם יש לכם תמונות, אתם יכולים להעלות אותם כאן (בהסכמת המצולמים והצלם כמובן).
ועוד משהו...
אין להתייחס לתוכן בפוסט הזה כייעוץ או כהמלצה. יש להפעיל שיקול דעת ולהימנע מפעולות העלולות לגרום נזק. האחריות היא עליכם! אתר קשורים לא אחראי למה שאתם עושים על סמך מידע שקראתם בו.
מצאתם טעות?
מצאתם טעות בכתבה? אתם חושבים שהיא לא מלאה? עזרו לנו לשפר את הערך. כתבו לנו
רוצים לכתוב תוכן לאתר?
יש לכם משהו להגיד? רוצים לכתוב על תחום שאתם אוהבים? מעוניינים לכתוב פוסט על חוויה אישית שעברתם? תהיו בקשר
Comments